Tyśka Stołówka
bar
bar
bar
Sidebar
×
O nas
Menu
Koryta mięsne
Aktualności
Rezerwacje grupowa
Kontakt
O nas
Menu
Koryta mięsne
Aktualności
Rezerwacje grupowa
Kontakt
MENU
10
Gru
Pierogi jak u babci. Zapraszamy!
Szefowe kuchni polecają
NOWOŚĆ/ Zupa chrzanowa z jajkiem - 6 zł
Krem z białych warzyw - 6 zł
Pierogi jak u babci (pamiętajcie, że szybko znikają:P):
ruskie - 8 zł/ 7 szt
mięsne - 8,50 zł/ 7 szt
Lasagne ze szpinakiem - 16 zł
Potrawka z kurczaka, z ryżem - 16 zł
Naleśniki z dżemem - 6,50 zł/ 2 szt
Naleśniki z serem - 7 zł/ 2 szt
Naleśniki z nutellą - 7,50 zł/ 2 szt
W zestawie z ziemniakami i surówką:
Żeberka w sosie pieczeniowym + kapusta zasmażana - 21 zł
Golonka gotowa + kapusta zasmażana - 22 zł
Filet z kurczaka po parysku- 17 zł
* do cen dań należy doliczyć cenę opakowania:
0,50 gr przy zakupie zupy,
1 zł przy zakupie obiadu.
Do zobaczenia w Stołówce
.
09
Gru
A może na obiad dzisiaj gołąbki?
Szefowe kuchni polecają
Zupa ogórkowa - 6 zł
Gęsty i aromatyczny krem marchewkowy - 6 zł
Tradycyjne gołąbki w sosie pomidorowym (uwaga, szybko znikają) - 13,50 zł/ 2 szt
Ryż z warzywami w sosie porowym + sałatka - 16 zł
Jak u babci, racuszki z jabłkiem - cukier puder - 9 zł/ 3 szt, sos waniliowy - 10 zł/ 3 szt
W zestawie z ziemniakami i surówką:
Polędwiczki w sosie pieczarkowym - 22,50 zł
Kotlet schabowy - 17,00 zł
Kotlet schabowy po wiedeńsku z jajkiem sadzonym - 18,00 zł
Filet z kurczaka w parmezanie - 17,50 zł
Kotlet mielony z zapiekany z cebulką (wieprzowy) - 16,50 zł
* do cen dań należy doliczyć cenę opakowania:
0,50 gr przy zakupie zupy,
1 zł przy zakupie obiadu.
Do zobaczenia w Stołówce.
08
Gru
Pyzy z mięsem i wątróbka z indyka. Zapraszamy!
Szefowe kuchni polecają
Zupa koperkowa - 6 zł
Krem z dyni - 6 zł
Pyzy z mięsem + surówka - 15 zł/ 2 szt
Fasolka po bretońsku - 11 zł
NOWOŚĆ/ Makaron z pesto ziołowym - 14 zł
Naleśniki z dżemem - 6,50 zł/ 2 szt
Naleśniki z serem - 7 zł/ 2 szt
Naleśniki z nutellą - 7,50 zł/ 2 szt
Dla fanów słodkości polecamy:
Sernik z polewą czekoladową - 8 zł z opakowaniem
W zestawie z ziemniakami i surówką:
NOWOŚĆ/ Pieczeń z karczku w sosie musztardowym - 18,50 zł
Pulpety w sosie chrzanowym - 16,50 zł
Wasza ulubiona, wątróbka z indyka z jabłkiem i cebulką (w naszym wydaniu jest pyszna) - 15 zł
Filet panierowany - 16,50 zł
Filet panierowany zapiekany z serem i pieczarkami - 17,50 zł
* do cen dań należy doliczyć cenę opakowania:
0,50 gr przy zakupie zupy,
1 zł przy zakupie obiadu.
Do zobaczenia w Stołówce
.
07
Gru
Pieczonki - zapiekane ziemniaki z kiełbasą i boczkiem. Zapraszamy
Szefowe kuchni polecają
Zupa pomidorowa - 6 zł
Delikatny krem porowo-brokułowy - 6 zł
Powrót do dzieciństwa, kopytka z serem (uwaga, szybko znikają) - 9 zł/ 8 szt lub sosem waniliowym - 10 zł/ 8 szt
NOWOŚĆ/ Gulasz z brokułem i kalafiorem w sosie śmietanowo-czosnkowym z lanymi kluseczkami -16 zł
Pieczonki jak z kociołka z boczkiem, kiełbasą, cebulą i marchewką (uwaga, szybko znikają) - 13 zł
Naleśniki z dżemem - 6,50 zł/ 2 szt
Naleśniki z serem - 7 zł/ 2 szt
Naleśniki z nutellą - 7,50 zł/ 2 szt
W zestawie z ziemniakami i surówka:
Kotlet mielony z patelni - 16,50 zł
Schab w sosie pieczeniowym - 17,50 zł
Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych - 17,50 zł
* do cen dań należy doliczyć cenę opakowania:
0,50 gr przy zakupie zupy,
1 zł przy zakupie obiadu.
Do zobaczenia w Stołówce.
05
Gru
Zapraszamy na schabowego w sosie myśliwskim.
Szefowe kuchni polecają
Grochówka - 6 zł
Żurek - 6 zł
Krem pomidorowo - paprykowy - 6 zł
Placki cukiniowe + dip czosnkowy - 14 zł
Gulasz warzywny - 16 zł
W zestawie z ziemniakami i surówką:
Cordon blue, czyli nadziewany serem i szynką - 18 zł
Schab w sosie myśliwskim - 18 zł
Filet z kurczaka pod pierzynką warzywną - 17,50 zł
Devolay za masłem - 17,50 zł
Pulpety rybne w sosie koperkowym - 16,50 zł
* do cen dań należy doliczyć cenę opakowania:
0,50 gr przy zakupie zupy,
1 zł przy zakupie obiadu.
Do zobaczenia w Stołówce.
04
Gru
Barbórka w Tyskiej Stołówce. Zapraszamy.
start
Poprzedni artykuł
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
Następny artykuł
koniec
Strona 184 z 186